top of page

Tesla "Wellness-Energy-Medical" kapsula

272562151_4842804842468533_7360885401025255155_n.jpg

Vzpostavite notranje ravnovesje in dvignite življenjsko energijo

Tesla "WeM" kapsula je inovativen aparat s kar 5 zlatimi medaljami, ki s pomočjo metod BioBalans & MediCharger, na poseben način poskrbi za uravnoteženje energije vode v vašem telesu.

 

Pomaga predvsem pri premagovanju stresa, utrujenosti, izgorelosti, povečanju telesne energije, itd.

"WeM" kapsula je zasnovana z integrirano lastniško strojno in programsko opremo inštituta Nikole Tesla iz Beograda. Ta skozi 9 metod in 3 "WeM" cone (Wellness-Energy-Medical) + Garjajeve matrice, omogočiti telesu, da pride v stanje uravnotežene energije in uskladi vibracije telesa in zemlje (Tesla).

"WeM" terapija poteka v zasebnem mirnem okolju in traja 33-55 min.

Kako vam kapsula lahko pomaga?

- okrepi imunski sistem,

- poveča količino vodika v telesu in nadzoruje usmerjanje elektronov proti prostim radikalom*,

- izboljša kisik v krvi,

- ustavi razvoj vnetnih procesov,

- ustvarja antistresne celice,

- blokira negativne misli in

- spodbuja procese samozdravljenja.

Prednosti "WeM" terapije:

Daje hitre rezultate na 3 ravneh (energijska, fizična in duhovna).

Po uporabi imamo več energije, čiste misli in jasen fokus. Vse to brez invazivnih metod ali stika z elektrodami.

Med sproščanjem ste polno oblečeni.  

Subtilna obravnava – tudi na videz še tako majhne spremembe imajo velik vpliv.

Programi "WeM" terapije:

272318720_4842804862468531_4234067179826766634_n.jpg

1. WELLENSS

1. Ravnovesje – Sprostitev in energijsko ravnovesje (dvig energije in vzpostavitev notranjega miru)

2. Medi 1 - Meditacija in dvig energije (dvigne življenjsko energijo, stabilizira in umirja celotno telo)

3. Medi 2 - Meditacija, okrevanje in blaginja (pomaga pri okrevanju, dvigu energije in blaginje)

4. Antistres - Naše potovanje (izboljšuje biopolje ter pomaga uvideti ljubezen)

5. Relax I - Sprostitev športnikov in dvig osebne energije - DNK (odstranjuje negotovost in strah, spodbuja in dviguje življenjsko energijo, ustvarja jasnot, duševni mir  ter popravlja DNK)

6. Relax II - Sprostitev po travmi in energijsko okrevanje (spodbuja razumevanje in potrpežljivost, umirja, odstranjuje strah in negotovost, pomaga prepoznati notranjo travmo, spodbuja odpravo čustvenih blokad, aktivira ustvarjalnost, hitrejše okrevanje in več energije, spodbuja modrost in notranji mir)

7. Realax III – Meditacija – dvig kreativnosti in modrosti ( spodbuja razumevanje in potrpežljivost, umirja, spodbuja okrevanje, pomaga prepoznati notranjo travmo, spodbuja odpravo čustvenih blokad, aktivira ustvarjalnost, odpravlja negotovost in strah, vpliva na voljo, odločnost, mentalno raven in možnost izbire, aktivira modrost ter tretje oko).

2. ENERGY

1. Solfeggio - Glasba za mir - Fibonaccijevo zaporedje_I (frekvenca odstranjuje strah in negotovost, pomaga prepoznati lastne travme, ustvarja duševni mir in jasnost, popravlja DNK, celi težke odnose iz preteklosti, krepi čustveno stabilnost, odstranjuje energetske blokade in krepi samozavest)

2. Solfeggio II - Dvig energije - Fibonaccijevo zaporedje_II (frekvenca izniči ostanke negotovosti, pomaga nam prepoznati naše travme, ustvarja duševni mir in jasnost, utrjuje DNK, pomaga ozavestiti in ozdraviti težke odnose iz preteklosti, krepi čustveno stabilnost, odstranjuje energijske blokade in prebuja našo samozavest).

3. Solfeggio III - Višja energija in čustva - Fibonaccijevo zaporedje_III (frekvenca izniči ostanke negotovosti, pomaga nam prepoznati naše travme, ustvarja duševni mir in jasnost, utrjuje DNK, pomaga ozavestiti in ozdraviti težke odnose iz preteklosti, krepi čustveno stabilnost, odstranjuje energijske blokade in prebuja našo samozavest).

4. Odlično - Energija volje in moči - Magija 3-6-9 (naravni anestetik za lajšanje bolečin, vpliva na našo voljo in moč, odstranjuje ostanke negotovosti in strah, frekvenca vam pomaga prepoznati vašo travmo, pomaga pri okrevanju, pomaga zdraviti težke odnose iz pretklosti)

5. Odlično II - Energija in blokade - Magija 3-9-6 (naravni anestetik za lajšanje bolečin, vpliva na našo voljo in moč, odstranjuje negotovost in strah, pomaga prepoznati vašo travmo, spodbuja in dviguje osebno energijo, krepi čustveno stabilnost, odstranjuje energijske blokade in prebuja samozavest)

6. Odlično III - Energija vesolja - Magija 9-6-3 (ta barva in frekvenca pripomore k okrevanju, pomaga ozdraviti težke odnose iz preteklosti, frekvenca vam pomaga prepoznati lastne travme, ustvarja dodaten duševni mir, jasnost in določa DNK, rešuje čustveno stabilnost, odstranjuje energetske blokade in prebuja samozavest, spodbuja mir, razumevanje in potrpežljivost.

3. MEDICAL

1. Frexi_174 - Naravna anestezija - anestetik (anestetik, umirja, spodbuja razumevanje in potrpežljivost)

2. Frexi_285 - Pomirjujoča frekvenca (vpliva na našo voljo, odločnost in možnost izbire, kreativnost na mentalni ravni)

3. Frexi_396 - Osvobaja krivdo in strah (odstranjuje ostanke negotovosti in strahu)

4. Frexi_417 - Raztaplja blokade in zdravi travme (pomaga vam prepoznati travmo in spodbuja odstranitev le-te, aktivira ustvarjalnost)

5. Frexi_432 - Dvig vaše osebne energije. (vzpodbudi dvig osebne energije, pomaga okrevati, sprejeti energijo in blaginjo)

6. Frexi_528 - Ustvarjalnost, mir in veselje (ustvarja dodaten duševni mir, jasnost in popravlja DNK, modrost ter sprejemanje)

7. Frexi_639 - Čisti odnosi, blokirana komunikacija (pomaga ozdraviti težke odnose iz preteklosti)

8. Frexi_741 - Čiščenje celice čustvenih energij (krepi čustveno stabilnost)

9. Frexi_852 - Pomaga celici, da se premakne na višjo frekvenco (vpliva na našo voljo, odločnost in možnost izbire, kreativnost na mentalni ravni)

10. Frexi_963 - Povezuje sistem z višjo zavestjo (spodbuja mir, razumevanje, potrpežljivost)

272209956_4842792325803118_451876091520499711_n.jpg

Spisek univerzalnih Garjajevih matric za samozdravljenje, ki so vam na voljo v Tesla "WeM" kapsuli:

1. ČIŠČENJE TELESA

2. DVIG IMUNSKEGA SISTEMA

3. MATRICA ZA VID

4. ŽENSKA LINIJA

5. MOŠKA LINIJA 22

6. REGENERACIJA KOSTI

7. MATRICA PROTI STARANJU

8. KRVNI OBTOK IN SRCE

9. OBNOVA ORGANIZMA PO 40-50 LETU

10. PROTI RAKU

11. PROTI AKLOHOLU IN KAJENJE

12. KREPITEV ŽIVČNEGA SISTEMA

13. PROGRAM PROTI PARAZITOM

14. POSPEŠEVANJE PRESNOVE

Potek terapije:

Na začetku se opravi Lucerjev barvni test - barvna diagnostika, ki omogoča merjenje vašega psiho-fizičnega stanja, izmeri vašo odpornost na stres, stopnjo aktivnosti in komunikacijske sposobnosti. Na podlagi teh podatkov vam pripravimo primerno terapijo ter predpišemo število ponavljanj- 3, 6 ali 9 sej.

 

Pred začetkom popijete do 0,5 litra vode iz Tesline stekleničke (voda z molekularnim vodikom). H2 sprošča elektrone, ki se vežejo na proste radikale in preprečijo celični stres. Ta *živa voda* je strukturirana in je katalizator za prenos dobrih frekvenc po telesu. 

 

V Tesla "WeM" kapsuli ste nenehno pod vplivom svetlobe - tudi potrebnih barv biolaserja, z velikim vplivom na izboljšanje krvne slike in splošnega stanja vašega telesa. Med meditacijo gledate video posnetke, da aktivirajo tudi energijo vaših misli. Ves čas ste izpostavljeni tudi vplivom negativnih ionov.

 

Tesla "WeM" terapija poteka v napol zasebnem ter mirnem okolju in traja 25-55 min (odvisno od izbranega programa).

Cena terapije znaša 1 EUR/min

Pred in po terapiji v Tesla "WeM" kapsuli naredimo tudi obširno diagnostično analizo ter interpretacijo psiho-fizičnega stanja vašega telesa. Strošek diagnostik ni vštet v ceno ceno terapije in znaša dodatnih 10 EUR.

Terapijo odsvetujemo otrokom do 7. leta starosti, nosečnicam, ljudem s srčnim spodbujevalnikom in drugimi implementiranimi kovinskimi deli..

Vas pestijo določene težave in ne najdete odgovora? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali. 

bottom of page