top of page

Garjajeve terapije

20211104_181827-01.jpeg

Diagnostični pregled s podporno terapijo po dr. Garjajevu

Z diagnostično napravo LOTUS najprej pregledamo funkcionalno stanje vaših organov.

S snemanjem kardiograma in analizo srčnega ritma v različnih frekvenčnih območjih lahko vidimo prikaz procesov, ki potekajo na celični ravni notranjih organov in na ta način dobimo vpogled v stanje teh organov.

LOTUS vam ponuja tudi grafični prikaz odziva telesa na zdravila in zdravljenje.

Za vas opravimo:

  • EKG snemanje s sprotnim spremljanjem indeksov funkcionalnega stanja.

  • Ocena stanja kardiovaskularnega in vegetativnega živčnega sistema s pomočjo variančne analize.

  • Ocena nevrohormonalne regulacije telesa in energetskih virov s pomočjo nevrodinamične analize.

  • Ocena trenutnega psiho-emocionalnega stanja z metodo kartiranja možganskega bioritma.

  • Ocena stopnje prilagoditve organizma in stopnje usklajenosti bioloških ritmov z metodo fraktalne analize.

  • Določitev bolnikove biološke starosti.

  • Sočasna predstavitev rezultatov dveh raziskav z namenom primerjalne analize.

Na podlagi LOTUS diagnostike vam nato predlagamo in izvedemo ustrezno terapijo po dr. Garjajevu. 

 

Pri terapijah uporabljamo naslednje matrice: 

- matrica za čiščenje organizma

- matrica za dvig imunskega sistema

- matrica za ženske organe

- matrica za moške organe

- matrica za kosti

- matrica za obnovo organizma

- matrica proti staranju

- matrica proti krvnim strdkom

- matrica za srce in ožilje

- matrica za izboljšanje vida

- matrica proti raku

Po končani terapiji ponovno izmerimo stanje organov in analiziramo stanje pred in po terapiji

20211104_181744-01.jpeg

Terapija je primerna za: 

Terapija je primerna za vse, ki vas pestijo težave, za hitrejše okrevanje po bolezni, za krepitev imunskega sistema  ali zgolj kot izboljšanje vašega trenutnega stanja.

Indikacije za uporabo: nevralgija, nevritis, senzorna občutljivost, hipostezija, parestezija, osteohondroza, išias, migrena, nevroza, tesnoba, nespečnost, kardiopsihonevroza, enureza, nevrodermatitis, akne, eksudativna diateza, srbeče dermatoze,  vnetni infiltrati, hiperfunkcija žlez lojnic, celulit, trofične razjede, flebevrizma, glivične in bakterijske lezije kože, bolezni ORL organov, vnetje ustne sluznice, vazomotorni rinitis, kronični sinusitis,  bolezni genitourinarnega sistema, prostatitis, ginekološke bolezni, idr. 

Okrevanje je trajno in brez škodljivih posledic ali stranskih učinkov.

Terapijo odsvetujemo v primeru:​ če imate srčni spodbujevalec (pace-maker) ali ostale vgrajene električne naprave v telesu. Prosimo, da poveste tudi o kovinskih vsadkih (umetno koleno, umeten kolk...).

Če ugotovite, da terapija z Garjajevim aparatom blagodejno vpliva na vas in bi želeli terapijo izvajati tudi doma, vam ponujamo tudi najem za 4 tedne.

​Kako deluje Garjajev aparat?

Ker so principi lingvistične valovne genetike neposredno povezani s tako imenovanimi učinki torzijskega polja, ki opravljajo najpomembnejše regulacijske funkcije v človeškem telesu, jih je dr. Garjajev uporabil v Teslinem ovoju. Ker se v organizmu nenehno razvijajo cone z nenormalno presnovo, pride do odstopanja od norme pri biosintezi večjega števila beljakovin in posledično se pojavijo zdravstvene težave.

Obe tehnologiji se dopolnjujeta in sta omogočili izdelavo aparata Garjajev matrix Modulator s pomočjo Teslinih ovojnic, ki vračajo stanje človeka (in drugih živih organizmov) v normalno stanje.

Nove tehnologije so v določeni meri analogije antibiotikov (valovnih antibiotikov) in predstavljajo alternativni način zdravljenja in preprečevanja cele vrste bolezni.

 

Garjajev modulator lahko pospeši okrevanje po različnih poškodbah, bistveno izboljša stanje človeka pri onkoloških, živčnih, srčno-žilnih in številnih drugih boleznih, upočasni staranje, vodi do regeneracije tkiv in organov, ki je bila prej nemogoča.

Aparat ima dva diska (majhen in velik).

Veliki disk se uporablja za zdravljenje NOTRANJIH organov, mali disk pa za majhne ZUNANJE telesne površine (sinusi, sklepi, ščitnica itd.)

​Kako poteka terapija z Garjajevim aparatom?

Ob vsakem obisku najprej z LOTUS diagnostično napravo preverimo v kakšnem psihofizičnem stanju ste prišli k nam in nato izvedemo ustrezno terapijo po dr. Garjajevu. Po končani terapiji nato zopet preverimo kako se je vaše telo odzvalo na terapijo.

Ob prvem obisku in terapiji vedno najprej uporabimo matrico za čiščenje organizma. Matrica traja 30 minut, analiza prej in potem še dodatnih 20-30 min. Cena prvega pregleda z analizo rezultatov znaša 40 EUR.

Osnovna terapija vključuje matrico za čiščenje organizma (30 min) ter matrico za dvig imunskega sistema (25 min). Pred, vmes in po terapiji vam naredimo tudi popolno diagnostiko vašega psihofizičnega stanja ter vam natančno interpretiramo rezultate. Cena kompletne storitve znaša 70 EUR.

161519348_3866716946743999_4356862127105723625_n.png

Za obisk pokličite

040 866 448

E-mail 

Trajanje pregleda

prva terapija: 30 min

osnovna terapija: 55 min

Cena pregleda

40 EUR

70 EUR

bottom of page