top of page
248555452_10159628793059059_8617703902970020677_n.jpg

Energijski nasad

Na tem koščku Zemlje zdravilna in očiščevalna energija Matere Narave poboža vsako bitje, ki vstopi. Rastline, živali in ljudje skupaj ustvarjajo simbiozo, kakršna naj bi vladala vse od začetka obstoja. Ko svoje telo nahranimo z naravno lepoto, njenimi vonji in barvami, se duša poveže s svojo resnico.

unnamed.jpg

Izdelke Sončne posesti lahko naročite v naši spletni trgovini. Izdelke vam na dom dostavi izbrana dostavna služba. Ob nakupu nad 40 € vam podarjamo tudi brezplačno poštnino.

 Lahko pa vaše naročilo oddate preko spleta, telefona ali elektronske pošte in svoje izdelke prevzemite osebno na naslovu: Sončna posest, Gabrsko 45, 1420 Trbovlje

Sončna posest

V naselju Gabrsko v Trbovljah leži skriti biser. Dolgo časa to ni vedela niti lastnica sama. Darja je že pred 20 leti sredi dvorišča iz tlakovcev naredila osmerokotnik. Zato, da ne bo dvorišče dolgočasno. In kdo bi si mislil, da je prav na tem mestu največ kozmičnih žarkov. Kozmični žarek predstavlja povezavo z univerzalno energijo.

V nasadu uspeva od šisandre, aronije, sibirske borovnice, maline, robide, drena šmarne hrušice do ribeza, iz katerih Darja in člani društva naredimo naravne sokove in sirupe. Res je lepo. Narava te prevzame, visoke smreke pa tudi v najbolj vročih dneh nudijo senco in ohladitev. V nasadu se nahaja sedem energijskih točk, na katerih vsak posameznik samodejno najde tisto, kar potrebuje njegovo telo. Pa naj so bo na področju zdravja,  počutja ali medsebojnih odnosov. Potrebno se je le prepustiti in zaupati energijam narave.

Pod nasadom se nahaja izvir žive vode, ki je na voljo vsem obiskovalcem. Živa voda iz tega izvira dosega 1,1 milijon enot po Bovisovi skali. Za občutek – živa voda iz rek, morij naj bi imela okoli 4.700 Bovisa, voda iz kozarca le 2.500 Bovisa (Wikipedia).

Da so energije v Gabrskem povsem nad običajnimi, je potrdil Inštitut Bion, kjer so opravili meritve in podelili Certifikat za Sončno posest, zaradi energijskega vpliva spirale v nasadu na človeka. Na tej točki so namreč izmerili 2 milijona enot po Bovisovi skali.

Vse energijske točke v nasadu in njihov vpliv na ljudi, je tudi izmeril Jože Munih iz Zasebnega zavoda energijske poti Tolmin.

Vas še vedno nismo prepričali? Nič hudega. Nasad smo pošteno preizkusili, testirali in tudi zbirali podatke o ljudeh, ki so prišli. In rezultati so se pokazali. V Gabrskem si ne želimo masovnih obiskov, so pa vrata odprta tudi zunanjim obiskovalcem.

Energijski nasad je odprt za vse ljudi, ki verjamejo v moč narave, ki dela po svoje, neodvisno od nas in naše volje. Narava je neprecenljiv vir dobrega počutja in čudovit zdravitelj v kombinaciji z živo izvirsko vodo.

Tisti, ki se odločijo za obiske večkrat na mesec, plačajo članarino. Posamezni obiski nimajo cene, lahko plačaš prostovoljni prispevek, če se zanj odločiš.

Park je odprt vse dni v letu, po predhodnem dogovoru.

65135762_2277031352379241_5529155994233339904_n.jpg

Za obisk pokličite

041 408 408

E-mail 

Sledite nam na

  • Facebook
bottom of page