top of page

Najem Garjajevega aparata

modulator_garaeva_foto-400x273.jpg

Najem Garjajevega aparata

Če ugotovite, da terapija z Garjajevim aparatom blagodejno vpliva na vas in bi želeli terapijo izvajati tudi doma, vam ponujamo najem za 4 tedne.

 

Naučili vas bomo kako Garjajev aparat uporabljati, uporabljala pa ga bo lahko cela vaša družina večkrat na dan. Za najboljše rezultate je aparat priporočljivo uporabljati vsak dan vsaj 4 tedne.​​

V ceno najema je všteto: preventivni diagnostični pregled, matrica za čiščenje organizma, matrica za dvig imunskega sistema, matrica za vašo osebno zdravstveno težavo, pregled po 2 tednih uporabe, pregled po koncu uporabe ter podpora po telefonu ves čas terapije.

Kako Garjajev aparat deluje:

Ker so principi lingvistične valovne genetike neposredno povezani s tako imenovanimi učinki torzijskega polja, ki opravljajo najpomembnejše regulacijske funkcije v človeškem telesu, jih je dr. Garjajev uporabil v Teslinem ovoju. Ker se v organizmu nenehno razvijajo cone z nenormalno presnovo, pride do odstopanja od norme pri biosintezi večjega števila beljakovin in posledično se pojavijo zdravstvene težave.

Obe omenjeni tehnologiji se medsebojno dopolnjujeta in sta omogočili izdelavo aparata Garjajev matrični Modulator s pomočjo Teslinih ovojnic, ki vračajo stanje človeka (in drugih živih organizmov) v normalno stanje.

Nove tehnologije so v določeni meri analogije antibiotikov (valovnih antibiotikov) in predstavljajo alternativni način zdravljenja in preprečevanja cele vrste bolezni.

 

Kaj pridobite z uporabo aparata:

 

  • Garjajev modulator lahko pospeši okrevanje po različnih poškodbah,

  • bistveno izboljša stanje človeka pri onkoloških boleznih,

  • bistveno izboljša stanje človeka pri živčnih boleznih,

  • bistveno izboljša stanje človeka pri srčno-žilnih boleznih in številnih drugih boleznih,

  • bistveno upočasni staranje,

  • vodi do regeneracije tkiv in organov, ki je bila prej nemogoča.

 

Aparat ima dva diska (majhen in velik). Veliki disk se uporablja za zdravljenje NOTRANJIH organov, mali disk pa za manjše ZUNANJE telesne površine (sinusi, sklepi, ščitnica itd.)

Natančna navodila za uporabo prejmete ob prevzemu.

modulator_garaeva_foto-400x273.jpg

Za obisk pokličite

040 866 448

E-mail 

Čas najema:

po dogovoru

Cena najema:

10 EUR/dan

bottom of page