top of page

Matrika zdravja- kvantna tehnologija

Brez naslova.png

Rehabilitacija vašega telesa z zvočnimi valovi

"Matrika zdravja" je program kvantne tehnologije, ki na podlagi zvočno-valovnega sistema našemu telesu omogoči proces samoregulacije, krepitev in zdravljenje.

 

Zmanjšuje stres, sprošča mišice, odpravlja bolečine, izboljša in razvije spomin, zmanjša napade panike, stres in tesnobo.
 

Program prispeva k normalizaciji avtonomnega živčnega sistema, ki je odgovoren za delovanje celotnega organizma. Seanse rehabilitacije z zvočnimi valovi izboljšujejo spanec in razpoloženje, spodbujajo sprostitev in počitek. Zvočni vibracijski valovi vplivajo na celično in subcelično raven, zagotavljajo nekakšno mikromasažo vaših celic in tako popravljajo različne motnje in patologije.

 

 


»Matrika zdravja« je sestavljena iz šestih samostojnih programov. Priporočamo poslušanje programov enega za drugim ali po lastni presoji.

Matrica združuje dve edinstveni tehnologiji: zvočne kvantne matrice Garjajeva, ki so jih razvili na Inštitutu za genetiko lingvističnih valov in
metodo biloterapije ali terapije z zvončki, ki jo aktivno uporabljajo in preučujejo v Zdravstvenem centru za rehabilitacijo in prilagodljivo telesno vzgojo v Moskvi.

Za izdelavo "Matrike zdravja" se uporablja metoda ujemanja harmoničnih frekvenc med seboj, pri čemer se upošteva fiziološka naravo njihovih učinkov na telo.

 

"Matrica zdravja" je nov informacijsko-energetski način za obnovo in preprečevanje nastanka različnih vrst bolezni.

Kako deluje?

Terapija z zvončki

Zvončanje se že dolgo uporablja pri zdravljenju psihosomatskih bolezni, kot so: vegetativno-žilna distonija, hipertenzija, peptična ulkusna bolezen, bronhialna astma. Zvok zvončkov so uporabljali tudi pri zdravljenju nevrotičnih reakcij, pa tudi za lajšanje bolečin pri
bolnikih z rakom
.

 

Človeške celice vibrirajo z določeno frekvenco, ki je odvisna od zdravstvenega stanja in energije človeka. Višja kot je frekvenca vibracij naših celic, boljše je naše stanje. Ritmi, značilni za večino organov in sistemov človeškega telesa, so v infrazvočnem
območju.

 

Notranji organi našega telesa imajo precej nizke naravne frekvence:

- trebušna votlina in prsni koš -5-8 Hz,

- glava - 20-30 Hz.

- povprečna resonančna frekvenca za celotno telo je 6 Hz.

- krčenje srca - 1-2 Hz;

- delta, alfa, beta ritmi možganov; črevesni ritem - 2-4 Hz;
- vestibularni aparat - približno 6 Hz.


Ploščati zvončki, ki se uporabljajo v terapiji z zvončki, imajo od 2 do 23 prizvokov in so sestavljeni iz petih oktav. Razpon vibracij ustreza vibracijam vsakega organa in je znotraj fiziološke norme.
 

Belloterapija (biloterapija) je smer nemedikamentne terapije, ki temelji na zvočnih in vibracijskih učinkih na telo. Uporabljamo zvočno-vibracijske glasbene skladbe, ki so zgrajene v posebni harmoniki in izvedene na treh zvonovih (zvonih) prve, druge in tretje oktave v linearnem prehodu partiture klasičnih glasbenih del, ki ustreza ";zdravi resonančni frekvenci" človeškega telesa.


Zaradi fizioakustičnega učinka se razbremeni somatski stres, optimizirajo se hidrodinamični procesi v človeškem krvnem in limfnem sistemu, izboljša se možganska cirkulacija, normalizira se krvni tlak, optimizira se ritmična aktivnost možganov in biološki ritmi človeka, normalizira se metabolizem, lajša stres, agresivnost, zmanjšuje napetost (živčnost) ter izboljša splošno stanje telesa.

Brez naslova2.png

Kvantne matrice Garjajeva

Kvantne matrice Garjajeva so odlitki informacijskih valov ali spektri, vzeti iz določenih snovi naravnega izvora, ki spodbujajo telo, da aktivira procese okrevanja oz. samoregulacije. Za pridobitev matriksa se uporablja poseben laser. V procesu interakcije laserskega žarka s
snovjo se rdeči koherentni fotoni pretvorijo v zvočne valove širokega spektra. Kot je pokazala praksa, so valovi biološko aktivni. Poslušanje matriksa pomaga obnoviti različne vrste poškodb in preprečuje nastanek novih bolezni. Matrice aktivirajo procese, ki odpirajo pot do zdravega aktivnega stanja, informacije o katerem so vedno prisotne v informacijskem polju vsakega organizma.

Matrica zdravja omogoča:

1. Rehabilitacijo bronho-pulmonalnega sistema: matrica + zvončki - Vangelis "La Petite file de la mer"

2. Rehabilitacijo imunskega sistema: matrica + zvončki - Oginsky "Polonaise"

3. Rehabilitacijo živčnega sistema: matrica + zvončki - F. Schubert "Ave Maria"
4. Rehabilitacijo srčno-žilnega sistema: matrica + zvončki - L. Beethoven "To Elisei"
5. Rehabilitacijo napadov panike: matrica + zvončki - I.S. Bach "Preludij"
6. Rehabilitacijo spanja: matrika + zvončki - V.А. Mozart "Uspavanka"
7. Rehabilitacijo onkoloških bolezni (program je v fazi testiranja).

Matrika zdravja je edinstvena psihoterapevtska tehnika, ki je namenjena ponovni vzpostavitvi dinamičnega in psihičnega ravnovesja.
 

Vsak dogodek, ki se odvija zunaj in ga človek zazna, se v njegovih možganih modelira v obliki nevronske strukture. Možgani niso generator misli, so le sprejemnik-oddajnik informacij, prejetih od zunaj. Matrika zdravja je edinstvena kvantna metoda rehabilitacije zvočnega valovanja, ki pomaga obnoviti zdravje. Matrica zdravja je edinstven sistem sprostitve, normalizacije spanja in energetskih rezerv. Človeške molekule DNK oddajajo informacijska polja, v katerih je zabeležen celoten načrt človeškega telesa. Obdelava informacij v možganih se izvaja kot interakcija dveh glavnih programov - intelektualnega in čustvenega.

Vpliv čustev na zdravje ljudi

Pridobljeni so znanstveni dokazi o vplivu čustev na zdravje ljudi. Angleški nevrofiziolog Charles Sherrington je definiral naslednje zaporedje: najprej se čustva rodijo, nato se pojavijo spremembe na fizičnem telesu. Čustvena obdelava informacij v možganih je pred intelektualno obdelavo. Posledica tega je lahko nenadno veselje, strah, nejasna slutnja in tesnoba, nerazložljivo nezaupanje,
antipatija, agresija, sovraštvo, zamere, ljubosumje, zavist, itd. Pozitivna čustva ohranjajo človeka zdravega in prispevajo k hitremu okrevanju. Negativna čustva izzovejo resne bolezni in duševne motnje.

Avtonomni živčni sistem

Nadzira srčno-žilni sistem, prebavo, melono, vid, sluh, razmnoževanje, presnovo in rast. Prav tako nadzoruje porabo energije pri človeku, spodbuja počitek, spanje in okrevanje ter upravlja imunski sistem. Sestavljen je iz dveh delov - simpatičnega in parasimpatičnega živčevja, a njunfunkcionalni učinek na notranje organe je nasproten.


Dejavnost avtonomnega živčnega sistema je avtonomna in ni odvisna od človekove volje in je kot take ni mogoče nadzorovati. Oseba zgolj s svojo voljo npr. ne more spremeniti dela notranjih organov ali hitrosti krvnega obtoka. Ampak! Je pa avtonomni živčni sistem zelo občutljiv na čustvene vplive. Žalost, jeza, tesnoba, strah, apatija, živčni zlom, itd. – ta stanja pa povzročajo spremembe v delovanju organov pod NAŠIM nadzorom. Na primer, nenadna prestrašenost povzroči močnejše bitje srca, dihanje postane hitrejše in globlje, glukoza se iz jeter sprosti v kri, preneha se izločanje prebavnega soka, pojavijo se suha usta. Telo se pripravi na hiter odziv na nevarnost in, če je potrebno, na obrambo.


Tako se ob dolgotrajnem in močnem čustvenem stresu in vznemirjenju razvijejo resne bolezni, kot so: hipertenzija, koronarna bolezen srca, razjeda na želodcu, motnje psihe itd.

DOSEGAMO IZJEMNE REZULTATE:

Matrica zdravja pri OTROCIH

Pomoč pri prehladu in Covidu-19

Pomoč pri postkovidnih simptomih

 

Uporaba matrice je še posebej primerna za otroke z motnjamii centralnega živčnega sistema, motnjami mišično-skeletnega sistema, avtističnega spektra, ADHD, ali z Downovim sindromom.

Uporaba matrice pripomore k:
- sprostitvi mišičnega tonusa,

- izboljšanju psiho-čustvenega vedenja, - razvoju spomina,
- normalizaciji prebavnega trakta in splošnega počutja,

- zmanjšanju utrujenosti,

- hitrejšemu uspavanju in
- mirnemu spancu.

Program Matrica zdravja ima ugoden zdravilni učinek pri boleznih bronhopulmonalnega sistema, ob prehladih, vključno z okužbo s koronavirusom in njenimi posledicami.


Kompleks programov bo pomagal telesu, da se hitro spopade s potekom bolezni in prepreči zaplete.

Patološko stanje po koronavirusu lahko spremljajo različni simptomi.

Matrika zdravja je nenadomestljiv pomočnik v boju proti napadom panike, upadu kognitivnih sposobnosti, depresiji, hudi šibkosti in motnjam spanja.

Vas pestijo določene težave in ne najdete odgovora? Kontaktirajte nas in svetovali vam bomo. 

bottom of page