top of page

Diagnostični pregled

163304465_3882389601843400_8220245539475323606_n_edited.jpg

Bioresonanca

Si želite temeljito preveriti stanje svojega telesa, pa vam v vsakodnevni naglici primanjkuje časa za vse preiskave in analize?

 

Morda pa želite preveriti, ali je hrana, ki jo jeste, prava za vas?

 

Bioresonančna diagnostika najnovejše generacije, podprta s kvantnim generatorjem, bo zaznavala trenutne in potencialno razvijajoče se bolezni, vse vrste virusov, bakterij in parazitov.

 

​Osnovni diagnostični pregled telesa je prvi korak k preventivi, prepoznavanju telesnega stanja, izboljšanju zdravja in telesnega izgleda.

 

Merjenje izvaja usposobljeno osebje, podatki o merjenju so zaupni. Meritev traja približno 90 minut, takrat udobno sedite in na ekranu spremljate kaj se dogaja v notranjosti vašega telesa. Delovanja naprave ne čutite - ni bolečin ali stranskih učinkov.

 

Če imate srčni spodbujevalec (pace-maker) ali ostale vgrajene električne naprave v telesu, potem meritve ne izvajamo. Prosimo, da poveste tudi o kovinskih vsadkih (umetno koleno, umeten kolk...).

 

NLS diagnostika

Bioresonančna ali NLS diagnostika je branje, obdelava in analiza informacij, odkritih iz izhoda elektromagnetnih valov, ki jih oddaja človeško telo, vključno z DNK in kromosomi. Bioresonanca omogoča natančno določitev narave, izvora in stopnje potencialno škodljivih procesov, ki jih naprava dekodira med diagnostično sejo, in tako napove prihodnjo dinamiko zdravja. Skeniranje poteka s pomočjo bioinduktorjev – posebnih sprožilnih senzorjev, ki lahko merijo stanje vseh celic v človeškem telesu ter aktivnost bakterij, parazitov in drugih povzročiteljev okužb, ki živijo v njem.

Naprava ponuja tudi grafični prikaz odziva telesa na zdravila in zdravljenje.

​                                  Naprava med drugim analizira:

Alergene in intolerance

Toksine v telesu

Mikroorganizme

Parazite

Bakterije

Viruse

Glivice

Hrano, ki vašemu teledu ne-odgovarja 

Živčni sistem

Srce in krvne žile

Prebavni sistem

Mišice

Dihala

Ledvice

Urinalni sistem

Sečni mehur

Limfni in razmnoževalni sistem

 

Rezultati raziskave so rezultat analize različnih pomembnih stopenj aktivnosti (od stanja biološko aktivnih con telesa do priporočil glede prehranskih dopolnil). Programska oprema ima sistem markerjev, ki identificirajo disfunkcionalne spremembe v telesu, njihove vzroke, njihov pričakovani razvoj in merijo njihovo resnost. Nato so podana priporočila, Programska zbirka podatkov pa vsebuje obsežen seznam ustreznih zdravljenj in preventivnega vzdrževanja.

Kako deluje pregled z bioresonanco?

Zahvaljujoč specializirani diagnostični opremi lahko vaše organe in sisteme pogledamo »od znotraj«, na podlagi računalniškega izpisa pa lahko opravimo temeljito analizo stanja vašega telesa. Bioresonančna analiza, ki jo izvajamo, omogoča preverjanje najzgodnejših simptomov bolezni.

Zgodnja diagnoza in odkrivanje, še v predklinični fazi, omogoča hitrejše zoperstavljanje procesom, ki potekajo v telesu. Omogoča tudi pravilno usmerjanje terapije in s tem povečanje njihove učinkovitosti. To je glavna razlika med sodobno bioresonančno diagnostiko in drugimi metodami, kot so ultrazvok, rentgen ali računalniška tomografija, ki odkrijejo le napredovale bolezni.

Komu lahko pregled koristi?

Zaposlenim ljudje, kot ste vi, ki nimate časa opravljati veliko preventivnih pregledov,

Ljudje, ki bi radi natančno ocenili stanje svojega telesa, vključno z mišično-skeletnim sistemom (hrbtenica, kosti, mišice in druga mehka tkiva) ter notranjimi organi,

Bolniki, ki bi želeli oceniti učinke in rezultate trenutno uporabljenih terapij,

Ljudje, ki bi radi izvedeli vzrok svojega slabega počutja,

Bolniki, ki jim s tradicionalnimi metodami ni uspelo odkriti vzrokov svojega slabega zdravja in počutja.

 

Zahvaljujoč novi metodi lahko preverimo, ali so npr. živila, ki jih trenutno uporabljate v prehrani, primerna za vas in vam pripravimo seznam priporočenih in nepriporočenih izdelkov.

20211104_172740-01.jpeg

Za obisk pokličite

040 866 448

E-mail 

Trajanje pregleda

90 min

Cena pregleda

50 EUR

bottom of page